DELFT
follow us at Twitter
follow us at Facebook
 

welkom

  

Dag van de Dialoog Delft 

'SAMEN (-wonen,-leven,-werken)'

6 november 2017

 

We willen bruggen slaan tussen mensen. Delftenaren uit alle groepen van de samenleving nodigen we uit mee te doen aan de Dag van de Dialoog. Ontmoet elkaar aan tafel en ga met elkaar in gesprek. 

Een dialoog is een gesprek waar mensen naar elkaar luisteren en elkaar vragen stellen. Je vertelt jouw verhaal en je hoort de ervaringen van anderen. Het gesprek duurt twee uur en wordt geleid door een ervaren gespreksleider.

Op maandag 6 november 2017 organiseren wij wederom de Dag van de Dialoog Delft. Het thema is SAMEN.  's Avonds staan meerdere tafels klaar op één centrale plek in de stad: het CLD aan de Obrechtstraat. Daar hopen we vele Delftenaren te ontvangen.

De Dag van de Dialoog is een landelijk initiatief en wordt in Delft georganiseerd door de Projectgroep Dag van de Dialoog Delft e.o. 

Datum: 6 november (ochtendtafels voor vrouwen)
Tijd: 9:30 - 11:30 uur
Plaats: De Vleugel, Aart van der Leeuwlaan 4, 2624 LD  Delft

Datum: 6 november (avondtafels voor jongeren)
Tijd: 17:30 - 19:30 uur
Plaats: CLD, Obrechtstraat 48,2625 XN Delft

Datum: 6 november
Tijd: 19:15 - 22:00 uur (avondtafels voor volwassenen)
Plaats: CLD, Obrechtstraat 48,2625 XN Delft

Geef je op als deelnemer via het formulier, dat je kunt vinden door in het menu links 'meer informatie' te selecteren.

Reacties van eerdere deelnemers aan de Dag van de Dialoog 

 

“Het is bijzonder te mogen horen hoe iedereen zijn eigen geschiedenis beleeft en welke dromen iemand heeft.”

 

“Wat een bijzondere avond was dit… Een fijne sfeer, open en eerlijke gesprekken en belangrijker nog: respect voor eenieder aan tafel. Als je de dialoog met elkaar aangaat en écht luistert naar elkaar, kost respect hebben voor de ander totaal geen moeite.”

 

“Het is echt een bijzondere ervaring die iedereen zou moeten meemaken. Je zit al snel in een heel persoonlijk gesprek met mensen die je nog nooit ontmoet hebt."

 

“Inspirerend. Het heeft me aan het denken gezet en nieuwe inzichten gegeven”.

 

Organisatie

 

Aan de organisatie in 2014, 2015 en 2016 werkten o.a. mee:

 

Aandacht, Bezinning en Grenzen, Apostolisch Genootschap, buurthuis Onder de Schie, Ardemia, DIVA Delft, De Hofstee, EGA/Truus Gronenman, Evangelische-Lutherse Gemeente Delft, Fairtradegemeente Delft, Fonds 1818, Gemeente Delft, IHE, Ipse de Bruggen, La Scuola | academie voor levenskunst,  MoldMove, MoTiv/kerk aan het Noordeinde, Open Dialogen, Oud Katholieke kerk, Paulien Stoffer| Mens en Organisatieontwikkeling, Platform voor Levensbeschouwing en Religie Delft, Soroptimist Club Delft, Vierhovenkerk, Vrije School, Vrijzinnig Hervormden, Woonbron, Woongroep 50+ Nemas Nevel, Yoena | centrum voor spirituele ontdekkingen

 

Albert Heijn/Martinus Nijhofflaan, Delft sponsort de lekkernij voor tijdens de gesprekken.